Testimoniale

Dr Joe este un om de știință!

El măsoară succesul muncii sale prin rezultatele pe care le obține … prin schimbările pozitive pe care aceste metode unice le aduc în viața elevilor săi!

Pe această pagină veți găsi o colecție de povești incredibile din viața reală! Aceste transformări se întâmplă oamenilor care „fac treaba” în mod regulat, ceea ce înseamnă că meditează regulat și aplică învățăturile Dr Joe în viața lor.

În 2008, Bianca a primit diagnosticul de scleroză multiplă (SM) și a început să experimenteze probleme de mobilitate și dureri epuizante. În timpul Week Long Advanced Retreat de la Berlin din mai 2018, ea a eliberat multă energie și emoții în timpul meditațiilor, iar starea ei s-a îmbunătățit.

„Datorită muncii Dr Joe, viața mea s-a schimbat și acum mă simt încrezătoare. Asta se reflectă în exterior și acum reușesc totul. Atrag lucrurile de care am nevoie. Prin munca lui, am învățat să îmi împart lumina cu lumea. Sunt foarte recunoscătoare pentru ast

După practicarea zilnică a meditației Blessing of the Energy Centers, timp de 15 luni, Susanne nu mai experimentează simptomele unei alergii alimentare severe.

Sabina împărtășește cum a fost profund afectată de un eveniment traumatic acum aproximativ 45 de ani, atunci când a suferit o cădere în munți. În timpul unei activități provocatoare la Week Long Advanced Retreat de la Berlin, acea experiență i-a revenit brusc în minte. Cu ajutorul meditațiilor zilnice și sprijinului necondiționat al echipei, a reușit să depășească momentul de panică și să-și regăsească echilibrul și hotărârea, conectându-se profund cu sursa sa interioară de calm și putere.

Anja a povestit cum experiența ei cu meditația, în timpul plimbării în grup la Advanced Follow-Up Retreat de la Berlin, i-a adus aminte de momentul în care a trecut printr-o experiență profundă în copilărie, când a fost aproape de moarte. Ea nu și-a imaginat că ar putea resimți atât de puternic sentimente de împlinire și bucurie și să vadă o astfel de frumusețe în realitatea cotidiană… până la acea meditație din Berlin.

Karin suferă de mai mulți ani de dureri severe. Anul trecut, a fost imobilizată în pat aproximativ 80% din timp din cauza durerilor de spate severe și a nervilor strânși. Când Karin a auzit despre programul Give-To-Give, s-a înscris și a primit o bursă pentru evenimentul din Berlin. După o sesiune de vindecare în grup, în timpul evenimentului, durerea ei a dispărut.

Lyuba a suferit de ani de zile de o boală gravă, fără un diagnostic medical clar. În cele din urmă, acum 9 luni, a aflat despre Dr Joe și a început să mediteze zilnic. Starea ei s-a îmbunătățit semnificativ, iar acum simte că și-a recăpătat în sfârșit viața.

 
 
 
 
 
 

Dr Joe a vorbit cu grupul despre cum acele „minuni” au avut loc prin schimbarea modului în care Rita simțea și gândea, astfel încât să depășească limitările impuse de diagnosticul său.

Gudrun s-a alăturat Week Long Advanced Retreat de la Berlin cu intenția de a „depăși sinele vechi”. Cu toate acestea, spre surprinderea ei, a experimentat un „cadou” în timpul sesiunii de vindecare în grup, care a lăsat-o fără durere și plină de iubire și recunoștință.

Renate împărtășește povestea ei despre cum, după 53 de ani, a reușit să-și găsească mama biologică aplicând meditațiile pe care le-a învățat de la Dr Joe.

 
 
 
 
 
 

Elke împărtășește cum a suferit o fractură la braț, coaste rupte și hemoragii interne după ce a căzut de pe o scară. Ea dorea să participe la următorul Advanced Workshop, care urma să aibă loc în câteva săptămâni, așa că a meditat în spital și s-a concentrat pe faptul că va fi suficient de sănătoasă pentru a călători.

Judith a fost confruntată cu abuz și traume în copilărie și a fost abandonată de părinții ei în adolescență. Tatăl ei a decedat înainte să se ofere oportunitatea de împăcare. O nouă oportunitate s-a ivit în timpul unei sesiuni de vindecare Coherence Healing Session la Week Long Retreat. Pe măsură ce sesiunea de vindecare începea, Judith a văzut în mintea ei imagini cu ea ca și copil. A simțit că trebuie să își invite tatăl în cercul de vindecare… și el a venit.

O poveste minunată despre Christine, din cadrul Advanced Workshop din Bonn, Germania, în iulie 2017. După ce a fost diagnosticată la o vârstă fragedă cu artroză și i s-a spus de către medici că era destinată să ajungă într-un scaun cu rotile, Christine a decis să își schimbe cursul povestirii sale. O să fie o lectură plăcută!