Bun venit la programul de afiliere "Formula" cu Dr Joe Dispenza

Aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe promovarea cursului.

Cum pot începe să promovez cursul „Formula”?

1.

Descarcă Materialele

Descarcă șabloanele grafice și de scriere (mai jos)

2.

Înscrie-te

Înscrie-te pe Elopage elopage.com

3.

Crează linkurile UTM

Crează linkurile UTM și trimite-le prin e-mail la romania@younity.one (Important!).

4.

Începe să promovezi!

Împărtășește postările și / sau e-mailurile de pe rețelele sociale abonaților tăi!

Important:  Te rugăm să utilizezi doar linkurile UTM pe care le-ai creat în Elopage, altfel nu vom putea urmări opțiunile sau vânzările tale.

Urmărește videoclipul explicativ

[smartvideo_divi_module video_src=”vimeo” vimeo=”https://player.vimeo.com/external/469932205.hd.mp4?s=6768f693ac5ea61783a1d9174be2221c3d2a9706&profile_id=175″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” border_width_all=”1px” border_color_all=”#1d2e64″ box_shadow_style=”preset3″ global_colors_info=”{}”][/smartvideo_divi_module]

Grafică

Descarcă grafica pe care o poți folosi pentru promoțiile tale aici.

Scrierea șabloanelor

Descarcă e-mailul și conținutul social media pe care îl poți utiliza pentru promoțiile tale aici.

Întrebări frecvente

Cum fac un comision din produsul gratuit?

Fiecare utilizator care optează pentru cursul online gratuit folosind link-ul tău UTM va fi urmărit de cookie-uri și dacă achiziționează produsul după ce îl vizionează gratuit, vei primi automat un comision pentru acea vânzare prin furnizorul nostru de plăți.
Nu se va da comision pentru participarea doar la produsul gratuit.​

Cum să creezi un cont Elopage

Dacă nu ai un cont Elopage Publisher existent, îl poți crea acceptând invitația la programul afiliat Elopage și selectând butonul galben „Înscrieți-vă ca editor”. Completează detaliile în fila „Editori”.

După ce ai creat cu succes un cont, te rugăm să accepți din nou invitația la afiliere „Formula” cu Dr Joe Dispenza pentru ca acesta să apară în contul Elopage.

Dacă dorești să urmărești videoclipul cu explicații despre crearea contului Elopage, fă clic aici.

Cum să creați un UTM

Un link UTM îți permite să partajezi linkuri care pot fi urmărite către paginile noastre de optin / vânzări. Prin aceste linkuri vom putea urmări automat tot traficul trimis prin promoțiile tale și îți vom oferi date exacte despre vizitele pe pagină și achizițiile de produse.

Pentru a crea un link UTM, accesează contul Elopage Publisher și selectează Instrumente de marketing. În colțul din dreapta sus, selectează butonul de creare. Mai jos este ceea ce trebuie selectat în timpul fiecărei pagini:

Ce vrei să creezi? Legătură simplă

Selectați un program de afiliere: Selectați programul de afiliere

Unde ar trebui să conducă legătura?Produs

La ce vizualizare produs duce linkul? Pagina produsului

Parametru de care aveți nevoie:
Sursa: Afiliat
Campanie: dij-ro-s1-l3

Mediu: Te rugăm să introduci ID-ul de editor aici (îl puți găsi în fila Prezentare generală)

Te rugăm să trimiți atât linkul standard, cât și cel scurt, prin e-mail la romania@younity.one și să utilizezi oricare dintre ele în timpul promoțiilor dvs.

Dacă dorești să vizionezi videoclipul explicativ pentru crearea linkului UTM, apasă clic aici.

Cum să te înscrii la programul de afiliere ca editor existent Elopage:

Pur și simplu fă clic pe acest link și selectează „Deja un editor pe elopage? Conectați-vă și deveniți afiliatul meu >>” buton albastru. Programul de afiliere va fi adăugat automat în contul tău.

De ce trebuie să dau detaliile contului meu bancar?

Detaliile contului bancar sunt solicitate numai pentru plata comisioanelor tale. Nu vei fi taxat niciodată cu nimic în timpul oricăruia dintre programele afiliate ale younity.

Cum se schimbă limba interfeței Elopage

Pentru a schimba limba înainte de a te conecta, te rugăm să adaugi &locale=ro la sfârșitul adresei URL sau să faci clic pe Profil sub Einstellungen și selectează Engleză:

Pentru a schimba limba înainte de a te conecta, te rugăm să adăugi &locale=ro la sfârșitul adresei URL sau să o modifici manual prin butonul din dreapta sus:

Cum se calculează comisionul?

Comisionul este calculat ca 30% din valoarea netă a produsului. Numărul exact se modifică de la produs la produs, pe baza taxelor pe TVA și a taxelor Elopage. Vei putea vedea suma exactă, în fila Statistici din contul Elopage.

Voi primi automat comisionul meu?

Conform legii, suntem obligați să oferim o garanție de rambursare de 14 zile, comisionul tău va fi finalizat odată ce această perioadă se va termina și utilizatorul nu a returnat produsul.

Cum voi fi plătit?

În profilul dvs. de editor elopage, asigurați-vă că completați informațiile bancare și furnizați documentele necesare. După efectuarea unei vânzări și încheierea perioadei de restituire a banilor de 14 zile, elopage va plăti automat suma câștigată în contul bancar pe care l-ați furnizat. Plata are loc în jurul datei de 15 a fiecărei luni pentru comisionul din luna precedentă.

Trebuie să-mi creez propriile materiale / postări?

După ce cererea dvs. a fost acceptată, veți putea descărca schițele grafice și textele de la noi, pe care le puteți folosi în promovarea dvs..

Cât de des mi se cere să promovez produsul?

Nu există nicio restricție, totuși o frecvență a postărilor sau mail-uri noi trimise de  2-3 ori pe săptămână în perioada promoțională a arătat că puteți obține cele mai bune rezultate. Dacă utilizați bannere, vă recomandăm să le țineți evidențiate pe parcursul întregii promoții și, eventual, să le reîmprospătați cu grafică diferită o dată pe săptămână.