Obține acum întregul program de 12 pași, toate meditațiile și multe materiale bonus; vei primi acces nelimitat și opțiuni de download pentru anumite materiale!

Acest pachet, în exclusivitate, e disponibil la un preț special până pe 01 mai 2024:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Începe-ți viața

În acest program online în 12 pași, Dr Joe Dispenza te va învăța cum să creezi viața, corpul, sănătatea și chiar lumea visurilor tale!

Ce te așteaptă

Ca participant la acest program online, vei primi:

12 niveluri

La fiecare nivel, Dr Joe ne arată ultimele descoperiri făcute în urma cercetărilor și activităților sale de curs. Vei primi instrucțiuni directe și exerciții pe care le poți implementa imediat, învățând cum să devii creatorul propriei vieți!

Procesul de meditație

Cu noua serie de meditații de la Dr Joe Dispenza, vei porni într-o călătorie interioară către necunoscut! Necunoscutul e locul unde conștiința ta se poate schimba cu adevărat, locul în care se pot produce adevărata transformare și adevărata manifestare! Vei primi instrucțiuni precise de-a lungul călătoriei tale, pentru a te deschide către experiențe profunde!

Caiet de lucru

Vei primi un caiet de lucru personal, care include rezumate și exerciții ce te vor ajuta să-ți documentezi experiențele, să-ți organizezi gândurile și emoțiile și să consemnezi acest proces de transformare! Aceste materiale de curs vor fi o parte importantă a călătoriei tale!

Accesează pachetul la un preț special !

Obține întregul program, toate meditațiile, bonusurile și materialele suplimentare acum!

Pentru o scurtă perioadă de timp poți accesa pachetul pentru doar 199€ în loc de prețul obișnuit de 399€

sau poți plăti în 4 rate convenabile, de câte 50 €!

Ce conține pachetul special:

Cu instrucțiuni clare, exerciții, indicații directe și meditații, vei putea începe să-ți creezi viitorul, pas cu pas!

Formula

”Formula”: Pachetul tău de curs, cu antrenament în 12 pași si 5 meditații cu Dr Joe Dispenza, care te vor purta într-o călătorie extraordinară – disponibilă în engleză cu subtitrare în limba română, sau cu dublaj în limba română.

499 €

Meditații

Toate meditațiile pot fi urmărite și ca fișiere audio, atât în limba engleză cât și în limba română sau cu dublaj în limba română. Poți exersa oricând și oriunde!

67 €

Audiobook în limba engleză

Ascultă fișierele audio ale cursului oriunde și oricând dorești!

37 €

Caiet de lucru

Caietul de lucru complet, care te va ajuta în călătoria de învățare! El conține informații suplimentare, exerciții și rezumate.

57 €

Interviu special

cu Dr Joe Dispenza și Bernhard Keller, din Momanda

47€

Filmul Supernatural

Film documentar despre arta și știința transformării, cu Dr Joe Dispenza!

37 €

Trezirea – Coaching de vindecare 01

Unii dintre noi avem nevoie de un impuls pentru a ne trezi și a ne transforma conștiința! În acest clip valoros, vei învăța cum să-ți auzi chemarea către trezire.

47€

Demistificarea misticismului – Coaching de vindecare 02

În această prezentare revelatoare, Dr Joe Dispenza face din experiența mistică un proces tangibil și implementabil la nivel practic!

47 €

Transformarea cunoașterii în energie

Descoperă împreună cu Dr Joe Dispenza importanța de a gândi mai ambițios decât cum simți, pentru a-ți crea realitatea personală, prin intermediul Câmpului Cuantic.

47 €

Înregistrare de mentoring cu Dr Joe Dispenza

Cum pot crea în interior un sentiment pe care nu l-am mai trăit niciodată? Această întrebare și multe altele apar atunci când tehnicile lui Dr Joe sunt explicate. În acest clip instructiv, Dr Joe răspunde la cele mai importante!

67 €

Știința din spatele Formulei

Curs complet de 5 lecții axat pe cadrul științific, rezultatele uimitoare și transformările din viața oamenilor!

267 €

Primul capitol din cursul ”Reproiectarea destinului”

cu Dr Joe Dispenza. Acest program conține tehnici avansate, exerciții și meditații!

67 €

Valoare totală

1.286 €

Prețul obișnuit

399 €

Preț special

199 €

INCLUS GRATUIT – UN CURS ONLINE ÎN 5 PĂRȚI

ȘTIINȚA DIN SPATELE FORMULEI

Ca participant, vei primi gratuit acest curs online, în valoare de 267 Euro! Cu ajutorul lui, vei putea să privești în culisele procesului de cercetare științifică și vei afla cum au fost obținute aceste rezultate revoluționare!

În interiorul tău se află o putere, o inteligență

O forță interioară vitală ne reglează procesele interioare, fără nicio implicare conștientă. Ea se asigură că corpul nostru se dezvoltă, înflorește, se vindecă și se repară singur.

Imaginează-ți cum ar fi să poți accesa această forță interioară și să îi prezinți un plan de reglare a corpului și a sănătății tale!

Exact acesta e lucrul pe care-l vei învăța în acest program gratuit în 12 pași!

După parcurgerea programului, vei putea începe să-ți creezi un nou sine!

Pentru bugete mici:

Poți plăti în rate convenabile! 
Obține accesul la pachetul complet acum și plătește în 4 rate convenabile, a câte 50 Euro!

Banii n-ar trebui să fie un obstacol!

Ai o situație financiară dificilă ți nu îți poți permite cursul? Scrie un email la romania@younity.one și descrie-ți pe scurt situația și vom face tot posibilul să găsim o metodă prin care să-ți oferim acces la program.

Accesează pachetul la un preț special!

Obține întregul program, toate meditațiile, bonusurile și materialele suplimentare acum!

Pentru o scurtă perioadă de timp poți accesa pachetul pentru doar 199€ în loc de prețul obișnuit de 399€

sau poți plăti în 4 rate convenabile, de câte 50€!

Dr Joe Dispenza...

....este un autor de mare succes, cercetăror, chiropractician și vorbitor public din New York. El a transmis cunoștințele sale privind neuro-științele și potențialul uman către mii de oameni din toată lumea. Datorită cunoștințelor și instrumentelor sale, vei reuși să renunți la obiceiurile negative, astfel încât să reușești să îți concretizezi viziunea asupra vieții și să îți atingi scopurile.

Abordarea sa creativă elimină ”prăpastia” dintre neuro-științe și adevăratul potențial uman. El explică modul în care poți, la propriu, să reconectezi creierul și să creezi un nou mod de gândire, prin intermediul căreia vei putea să creezi noi lucruri în viața ta.