Creează-ți noua lume, din interior!

În acest curs introductiv gratuit, Dr Joe Dispenza te va învăța, pas cu pas, să creezi viața, corpul, sănătatea și lumea pe care le visezi!

Ce ești tu?

Lumea nu reacționează la ceea ce vrei… ci la ceea ce ești! Ai două opțiuni de abordare a vieții tale: ori ca victimă, ori ca și creatorul propriei vieți! Procesul de schimbare începe cu înțelegerea faptului că ai de ales în această privință!

Creatorul propriilor emoții

Doar atunci când gândurile și emoțiile tale sunt sincronizate și trimit același semnal, intențiile tale vor putea afecta lumea. Pentru a fi eficiente, gândurile tale au nevoie de un ”mijloc de transport”, iar acesta este energia. Această energie vine din emoțiile tale! Dacă înveți să alegi conștient și să-ți duci emoțiile la un nivel superior, vei putea începe să devii creator!

Creatorul propriilor emoții

Doar atunci când gândurile și emoțiile tale sunt sincronizate și trimit același semnal, intențiile tale vor putea afecta lumea. Pentru a fi eficiente, gândurile tale au nevoie de un ”mijloc de transport”, iar acesta este energia. Această energie vine din emoțiile tale! Dacă înveți dă alegi conștient și să-ți duci emoțiile la un nivel superior, vei putea începe să devii creator!

Rezervă-ți acum locul la acest curs introductiv unic, 100% gratuit!

Gândurile tale îți determină realitatea. Astfel, când gândești repetat același lucru, creezi în continuare aceeași realitate, în fiecare zi.

Provocarea a început deja!  Înscrie-te acum!

Începem împreună acest curs introductiv unic în data de 22 aprilie 2024

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Un nou eu duce la o nouă realitate!

Gândurile și emoțiile tale creează lumea din jurul tău! Ele îți influențează viața, corpul și sănătatea! Când îți schimbi lumea interioară, cea exterioară se va schimba odată cu ea!

Dar cum?

ÎN ACEST PROGRAM, VEI ÎNVĂȚA FORMULA!

Când urmezi pas cu pas formula, vei începe să îți schimbi sinele interior și să îți recreezi viața, sănătatea și lumea din jurul tău!

Vei învăța să creezi lumea, începând din interiorul tău!

FORMULA

Dr Joe Dispenza a dezvoltat această formulă pe baza descoperirilor făcute de-a lungul anilor petrecuți ca lider de workshop-uri și savant, în colaborare cu mai multe echipe de cercetare!

Rezervă-ți acum locul la acest curs introductiv unic,

100% gratuit!

Nimic mai simplu! 

 

Înscrie-te

Înregistrează-te acum, cu adresa de email. E complet gratuit!

Primești emailurile

Pe durata a 5 zile, vei primi câte un mail pe zi, cu noua lecție.

Începe să creezi!

Învață formula și începe să creezi lumea dorită!

Rezervă-ți acum locul în acest program unic!

Noul curs introductiv online include:

Lecții

Meditații profunde

Ore de învățături

Formula cu Dr Joe Dispenza: Tradus în limba română!

Acest program exclusiv în 5 pași este cu subtitrare în limba română iar meditațiile le puteți asculta în română sau cu dublaj în română!

Programul conține cele mai recente cunoștințe, tehnici și meditații bazate pe cercetările și descoperirile făcute la workshop-urile lui Dr Joe Dispenza.

Acum, ai ocazia unică să participi complet gratuit – începem împreună în data de 22 aprilie 2024

Rezervă-ți locul gratuit acum!

Ai întrebări? Iată răspunsurile:

Cum mă înregistrez la program?

Pur și simplu introduci numele și adresa de email în formularul de înregistrare de pe această pagină. Asta-i tot! 

Este acest curs introductiv cu adevărat gratuit?

Da! Ai ocazia unică de a obține cunoștințe despre Formulă în acest curs introductiv gratuit, în cinci pași, care face parte din programul complet Formula, în 12 pași. 

În ce limbă este prezentat programul?

Toate învățăturile sunt disponibile în limba engleză cu subtitrare în limba ronână. De asemenea, meditațiile vor fi atât în engleză cât și în română sau cu dublaj în română.

Cum pot împărtăși prietenilor acest program?

După ce te înregistrezi, vei avea ocazia să recomanzi și altora programul, printr-o simplă apăsare a butonului de partajare.

Dr Joe Dispenza…

….este un autor de mare succes, cercetăror, chiropractician și vorbitor public din New York. El a transmis cunoștințele sale privind neuro-științele și potențialul uman către mii de oameni din toată lumea. Datorită cunoștințelor și instrumentelor sale, vei reuși să renunți la obiceiurile negative, astfel încât să reușești să îți concretizezi viziunea asupra vieții și să îți atingi scopurile.

Abordarea sa creativă elimină ”prăpastia” dintre neuro-științe și adevăratul potențial uman. El explică modul în care poți, la propriu, să reconectezi creierul și să creezi un nou mod de gândire, prin intermediul căreia vei putea să creezi noi lucruri în viața ta.